På den här sidan kommer du att kunna läsa om allt som är aktuellt för
Ung på Världens fest - Svenska Kyrkans Ungas riksmöte 2010.
Här kommer guldkornen ur programmet lyftas fram!

onsdag 2 juni 2010

Fototävling på temat

Vinn biljett till festen 2012
Tolka temat och vinn biljett till Världens fest i Lund 2012.
Det övergripande temat för Världens fest 2010 är ”En annan värld är möjlig!” - ett tema som vill förmedla hopp och visa att Svenska kyrkan vill förändra världen genom att peka på lösningar och inte bara på problem. Vi utlyster nu en fototävling på samma tema och du har möjlighet att vinna en biljett till Världens fest i Lund 2012.
– Det är ett hoppingivande och öppet tema som man kan fundera mycket kring. Det ska bli spännande att se hur människor kommer att visualisera det på olika sätt, säger Magnus P Wåhlin, som är projektledare för Världens fest i Växjö.

Första pris: Fritt inträde till Världens fest i Lund 2012* och CD-skivan Anders Nybergs KvintessensAndra till femte pris: CD-skivan Anders Nybergs Kvintessens
Vinnarbilden presenteras i samband med mötets avslutande kyrkkaffet på Stortorget den 6 juni.

TÄVLINGSREGLER
Skicka in din bild** på temat "En annan värld är möjlig!" senast den 5 juni till vaxjostiftinfo@svenskakyrkan.se Uppge namn, adress och telefonnummer och skriv gärna några rader om din bild. Alla är välkomna med bidrag, oavsett om du är deltagare på mötet eller inte, om du bor i Växjö eller i Costa Rica. Det är ok att redigera bilden eller att göra montage. Dock måste det vara du själv som tagit bilderna och du måste själv ha upphovsrätten till dem.
* Första priset omfattar fritt inträde till Världens fest i Lund 2012, transport och boende ordnar vinnaren själv.** Vi förbehåller oss rätten att publicera bilderna i olika sammanhang, där fotografens namn uppges.
Jury: Magnus P Wåhlin, projektledare för Världens fest i Växjö, Anna Joanzón, informationssekreterare Växjö stift och Magnus Aronson, fotograf. Juryns beslut kan inte överklagas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar